Disclaimer

Alle informatie die op deze website geplaatst wordt is onderworpen aan het auteursrecht van BCCA en andere personen of entiteiten. Alle gegevens die onderworpen zijn aan het auteursrecht van BCCA kunnen gebruikt worden voor niet-commerciële doeleinden of voor wetenschappelijke of educatieve bevordering. Verzoeken voor een ander gebruik moeten ter overweging naar de webmaster van BCCA doorgestuurd worden. (info@bcca.be )

De namen, handelsmerken, dienstmerken en logo’s van BCCA die op de website verschijnen, mogen in geen enkele reclame of publiciteit gebruikt worden, noch om de sponsoring of affiliatie van BCCA met betrekking tot een product of dienst kenbaar te maken, zonder vooraf een uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van BCCA gekregen te hebben.

Hoewel de website links bevat die rechtstreeks toegang geven tot andere Websites, heeft BCCA geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud en informatie die op die websites beschikbaar zijn, en heeft geen enkele redactionele of andere controle over deze andere websites. 

BCCA biedt deze informatie aan op het internet als een dienst ter bevordering van de missie van BCCA. BCCA is niet verantwoordelijk voor de geschiktheid van de informatie die op de website weergegeven wordt of waarnaar op deze website verwezen wordt. Indien een persoon of entiteit een bepaalde inhoud echter wenst aan te passen in overeenstemming met de opdracht van BCCA en zonder andere personen of entiteiten in diskrediet te brengen, kan zij of hij gewoon een aanvraag indienen bij BCCA met vermelding van de gewenste wijzigingen.

BCCA